Nya nagellack från The Body Shop

The Body Shop har släppt tre nya nagellack för säsongen och jag har två av dom, nämligen Gold Foils och Plum Addict. Jag älskar dom! Dels gör sig Plum Addict jättefin mot min hudton, som är rosa/beige, den framhäver nämligen inte den där rosa tonen som jag tycker gör att jag ser lite rödflammig ut. Dels så är den så jäkla sexig och elegant på samma gång. Yay! The Body Shops nagellack är krämlack med hög glans. Räkna med att lägga på Top Coat var tredje dag för att bibehålla glansen och skydda din manikyr, speciellt om du har använt mörka färger.

Jag har 3 smarta tips angående nagellack med glitter i:

  1. Lägg alltid 2 lager med Glitter Base Coat från Depend på dom naglarna du tänker lägga glitterlack på. Då blir det mycket lättare att få bort när det är dags att göra om din manikyr.
  2. När du ska ta bort nagellack med glitter i, klipp bomullsrondeller i halvor eller i fyra delar, dränk med remöver och låt sitta en stund på varje nagel innan du gnider av lacket. Jag brukar omsluta varje nagel med remsor av aluminiumfolie för att hålla bomullsrondellen på plats. På detta sätt hinner nagellacket lösa upp sig och det blir lättare att jobba bort det.
  3. Nagellack som har glitter i sig sitter mycket bättre än dom utan. Antingen kan det ju vara snyggt att lägga glitterlacket på ringfingret och lillfingret, som accentnaglar (som jag har gjort på bilden nedan). Eller så lägger man glitterlacket på  tummen, pekfingret och långfingret som är dom fingrarna vars nagellack oftast slits bort först (pga av att vi jobbar mest med dom fingrarna). Du kan också tänka att just dessa tre fingrar ska ha ljust lack och att du använder mörkt lack på lillfingret och ringfingret. Smart va?!

Camilla ♥

P.S. The Body Shop har ett läppstift som matchar med Plum Addict som heter Crazy Sexy Crimson, just sayin’…

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s