Elizabeth Arden – PRO Hydration Peel Pads

En favorit för min torra hud är en produkt från Elizabeth Arden, nämligen PRO Hydration Peel Pads. Jag köpte den i samband med en ansiktsbehandling som jag fått i födelsedagspresent när jag fyllde 40. Jag är visserligen 41 nu (tror jag, jo men det är jag) men jag kom iväg på den där behandlingen ganska sent efter min 40-årsdag. However. Beskrivningen av produkter lyder:

”Exfolierande Pads. Dessa multifunktionella exfolieringspads med en avancerad fuktgirande formula är idealiska för mogen och fuktfattig hud. Huden får lyster och känns återfuktad och mjuk. Användning: Stryk försiktigt med en pad på rengjort ansikte och hals 2-4 gånger i veckan. En lätt stickande känsla kan uppstå vilket är normalt.”

Jag är väldigt förtjust i den här produkten. Huden blir len och får lyster och jag upplever att mina torrhetslinjer syns mindre. Jag har vintertid väldigt torr hud och använder gärna då fuktmask istället för nattkräm. Efter att jag har använt dessa pads måste jag dock vänta en stund innan jag lägger på min fuktmask annars går den inte in. Kan vara bra att veta. I alla fall så är det så för mig. Jag har för mig att jag betalade ca 600 kr för denna (den innehåller 50 pads) och jag köpte den på Sparadiet, där jag också fick min ansiktsbehandling. Normalt brukar jag inte köpa så dyra hudvårdsprodukter men detta var en födelsedagspresent till mig själv. När det gäller hudvård skulle jag också faktiskt väga in resultatet och inte bara haka upp mig på priset. För mig är nog hudvård viktigare än makeup. Men fy om någon skulle tvinga mig att välja! Älskar ju makeup!

Kram Camilla ♥

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s